PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Dedeman face angajări la Satu Mare. Ce se caută!

Dedeman face angajări la Satu Mare. Dedeman recrutează personal pentru magazinul care urmează a fi deschis cel mai probabil în luna iunie la Satu Mare. Anunțurile de angajare au fost postate chiar și pe site-urile de socializare, astfel că zvonurile potrivit cărora investiția a fost blocată, nu se confirmă.

Potrivit anunțurilor făcute de Dedeman, pentru magazinul din Satu Mare se caută coordonator administrativ, coordonator magazin, șef de raion, consultant vânzări pentru raioanele de construcții, consultant vânzări pentru raionul de instalații termice, consultant vânzări, consultant vânzări proiecte, recepționer marfă, coordonator transport marfă, stivuitorist, dispecer monitorizare, precum și agent de securitate.

Dedeman oferă pentru aceste posturi un pachet salarial motivant (salariu fix, bonuri de masă, bonus de performanță), training-uri de vânzări și produse, precum și posibilitatea dezvoltării în carieră. Posturile oferite de Dedeman pentru magazinul din Satu Mare, cu toate cerințele incluse, pot fi vizionate pe http://recrutare.dedeman.ro/jobs/Coordonator-administrativ-/5032.

Zvonurile apărute zilele trecute pe Facebook potrivit cărora Dedeman a renunțat la investiția de la Satu Mare sunt infirmate tocmai de aceste recurtări de personal făcute de firmă. Primarul Dorel Coica face lumină în acest caz.
„Lucrările de construcţie au fost suspendate, într-adevăr, în ultimele zile, dar asta s-a întâmplat pur şi simplu din cauza ploilor care au înmuiat terenul, iar utilajele grele nu au cum să intre acum acolo. Nici vorbă, însă, de abandonarea proiectului, lucrările vor continua după graficul stabilit, de îndată ce condiţiile meteo vor fi prielnice” – a declarat edilul șef.
Dedeman, cel mai mare retailer de bricolaj din România, a început construirea unui magazin pe str. Careiului din municipiul Satu Mare. După toate probabilitățile, magazinul va fi deschis în cursul lunii iunie a acestui an.