PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Doliu la Finanțele Sătmărene. Un angajat al instituției și-a pierdut viața într-un tragic accident produs în Bihor

Un angajat al Administrației Județene a Finanțelor Publice Satu Mare a decedat în urma unui grav accident de circulație produs în această noapte în județul Bihor, la ieșirea din Diosig spre Săcuieni. Este vorba despre Lupcsa Zsolt, în vârstă de 38 de ani, care în momentul producerii accidentului, în jurul orei 0.50, se afla la volan. „Într-o curbă la dreapta a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autotren cu semiremorcă, condus din sens opus de un bărbat de 41 de ani, din municipiul Arad, județul Arad”, transmite IPJ Bihor.

În urma accidentului rutier, angajatul de la Finanțele sătmărene  a suferit leziuni care i-au provocat decesul. Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului.

 Lupcsa Zsolt lucra la Compartimentul Insolvabilitate și Răspunedere Solidară din cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Satu Mare și era tatăl unui băiat. Colegii săi din cadrul instituției spun despre Zsolt că era un bun coleg, foarte harnic, și că a lăsat un gol imens atât în sufletele lor cât și în instituție. Purtătorul de cuvânt al Administrației, Dana Godja, ne-a declarat că angajații instituției au aflat în această dimineață despre teribilul accident și multora nici măcar nu le vine să creadă că l-au pierdut pe Zsolti. 

Lupcsa Zsolt era și arbitru de fotbal în Liga a IV-a.