PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Fotografii hot cu Bianca Rus! Cântăreaţa a pozat mai ceva ca un fotomodel!

Cunoscuta interpretă sătmăreancă Bianca Rus şi-a surprins recent fanii cu noi fotografii postate pe Facebook! Cântăreaţa a realizat recent un shooting foto, iar rezultatele sunt senzaţionale! Bianca arată din ce în ce mai bine”, scrie paginadelifestyle.ro.

De când s-a pus serios pe dietă, Bianca Rus a obţinut rezultate senzaţionale. Dovadă stau şi ultimele fotografii postate de vedetă pe reţelele de socializare. Bianca a slăbit mult, iar acum arată extrem de bine.

Ea a pozat îmbrăcată în rochiţe albe, iar ţinutele i-au scos în evidenţă toate formele. În plus, Bianca are şi valenţe de fotomodel!

Tot pe Facebook, Bianca Rus și-a surprins fanii de pe contul de socializare după ce a făcut publică o imagine în care apare complet nemachiată, făcută în Ungaria.

Sătmăreanca Bianca Rus este o vedetă controversată din showbizul românesc. Artista a fost criticată pentru felul în care se machiază. 

Cântăreaţa s-a fotografiat machiată natural, iar fanii au apreciat schimbarea. “Îti sta mult mai bine naturala. Esti mai cool” sau “Îţi stă super aşa”, au scris admiratorii pe Facebook.