PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Kereskenyi îl somează pe primar: Să termine cu măgăriile!

Candidatul UDMR la Primăria municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, l-a somat azi, în cadrul unei conferințe de presă, pe primarul în funcție, Dorel Coica, să nu-și mai facă imagine și nici campanie electorală pe banii primăriei și ”să termine cu aceste măgării”!

Acesta a pornit de la faptul că la finele lunii decembrie a anului trecut pe parcometrele din Satu Mare erau postate afișe prin care se transmitea că primarul Dorel Coica oferă parcare gratuită sătmărenilor.
”Eu nu știu dacă primarul a adus acești bani de acasă, din sertarul lui. Pentru cine a luat un abonament de parcare pentru un an de zile nu a fost corect. Nu este corect să faci campanie electorală din banii publici, din banii contribuabililor, și iată că acest fenomen continuă. A apărut această invitație în care se specifică că domnul primar oferă un concert femeilor. Atâta timp cât Primăria și Consiliul Local organizează acest concert, nu este corect ca pe invitație să fie trecut cu litere mari că domnul primar oferă concerte și gratuități pentru că toate acestea sunt plătite din banii contribuabililor. Îl somez pe această cale  să termine cu aceste măgării pentru că nu sunt de bun gust, ba mai mult consider că este și periculos. La modul serios, nu este corect, și intră în alte sfere dacă cineva face campanie electorală din bani publici. Știm cu toți că primarul în funcție are niște avantaje dar acestea trebuie păstrate în limita bunului simț și am avea rugămintea să termine cu aceste chestiuni pentru că nu dau bine”, a afirmat Kereskenyi.