PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Antrenorul Olimpiei: Suntem în groapă. Atâta putem!

Antrenorul Olimpiei, Mircea Bolba, a pus degetul de rană, în urma meciului echipei de astăzi, când echipa condusă de el a pierdut cu 0-2 în faţa rivalei FC Baia Mare.

El a afirmat, în conferinţa de presă de după meci, că echipa este în groapă, de vină sunt atât cei din conducere cât şi jucătorii.

„De vină suntem noi că nu știm să-i așezăm în teren. Chestia e că atâta putem la ora actuală. Fără să ne mai ascundem după deget, asta este, atâta putem. Am prins o echipă care ne-a prins pe contră de fiecare dată, la fiecare fază fixă pe care am avut-o ne-a contrat de fiecare dată. Cei care stăteau la respinse parcă erau pe altă planetă. Am avut primul șut pe poartă în minutul 90… În momentul în care nu poți, nu ai putere, nu ai luciditate, mintea nu e limpede și sigur că se greșește. Nu se poate face mare lucru, dar și viața extra sportivă poate fi de vină aici. Tătaru a fost în tribună astăzi pentru că am avut trei fundași acolo, Mureșan, Iuhas și Onicaș care putea să joace fundaș central”, a declarat Mircea Bolba.

Ca să evite retrogradarea, Olimpia trebuie să câştige aproape toate meciurile care urmează, lucru cam greu de realizat.
“Ca să evităm retrogradarea, trebuie să câștigăm din zece meciuri, opt – nouă. Suntem în groapă și cum jucăm acum nu văd nici o soluție. Nu știu ce se poate întâmpla. Îmi pare rău, îmi cer scuze pentru suporterii sătmăreni, dar trebuie să ne înțeleagă și ei că la ora actuală atâta putem. Nu are sens să ne mai mințin, probabil se vor supăra jucătorii pe mine, dar atâta putem toți. Toți suntem în aceași oală”, a mai spus Bolba.

De cealaltă parte, antrenorul FC Baia Mare, Dorin Toma, şi-a felicitat jucătorii pentru atitudinea din teren.

„A fost un meci foarte dificil pe care l-am tratat foarte bine. Știam că Olimpia este o echipă foarte puternică cu jucători experimentați. Pentru noi a contat foarte mult motivarea jucătorilor pentru că cu aceste trei puncte ne-am îndeplinit obiectivul, acela de calificare în play-off.  Felicit jucătorii pentru atitudinea și seriozitatea pe care au avut-o până acum. Deși am avut un început mai greu de campionat am reușit să ne omogenizăm într-un timp foarte scurt. Mă bucur foarte mult că în acest an am reușit să câștigăm de două ori cu Olimpia Satu Mare și am făcut o remiză. Mă bucur de două ori pentru victoria de astăzi. Felicit și suporterii pe care i-am avut de-a lungul timpului”, a spus Dorin Toma.