PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Chef Dumitrescu a jurizat-o pe soția lui. ”E un bărbat la 50 de ani, pescar-vânător”

Sătmăreanca Cristina Sima, de profesie beauty writer, și soția chefului Florin Dumitrescu, a reușit să-și surprindă atât soțul cât și pe colegii de platou din emisiunea ”Chefi la cuțite”.

Cristina a decis să facă acest pas tocmai în ziua în care se împlineau trei ani de la data de când a cerut-o de soție. Ea a ales să gătească chiar prima mâncare cu care l-a servit pe Florin Dumitrescu, o mâncărică de cartofi cu cârnați și ardei iute, Cristina la vremea respectivă neștiind că chefului Florin nu-i plac mâncărurile picante.

Acum a revenit în platoul emisiunii cu același fel de mâncare dar fără ardeii iuți care i-au dat bătaie de cap lui Florin Dumitrescu.

Cei trei bucătari au gustat mâncarea, Cătălin Scărlătescu chiar declarând că mâncarea e gătită de ”o doamnă de 60 de ani din Satu Mare”, la care Florin a și reacționat spunând colegilor că nu e soacra lui. ”Dacă ai adus-o și pe soacră-ta, mă las”, a replicat cheful Bontea.

Totuși, Florin Dumitrescu parcă preventiv a mâncat toată mâncarea din farfuria lui și chiar și porția lui Scărlătescu.

”E un bărbat la 50 de ani, pescar-vânător”, a spus Florin Dumitrescu.

La deschiderea ușilor, Cristina Sima a pătruns în încăpere râzând, moment în care chef Bontea a și reacționat. ”Termină cu mizeriile astea, băi nu ți-e rușine?”, a strigat Bontea.

Îmbrățișându-și soțul, Cristina era mirată că Florin nu i-a recunoscut mâncarea, dar Florin i-a replicat rapid că au lipsit ardeii iuți din mâncare.

În final, chiar dacă doi chefi, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, au acordat cuțitele necesare calificării în etapa următoare a show-ului culinar, Cristina a decis să nu meargă mai departe. A vrut doar să-i facă o supriză soțului la aniversarea lor de trei ani de zile.