PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Direcția 5, cadoul perfect pentru sătmărence din partea Primăriei

Sătmărencele au primit un cadou foarte frumos, atât de Mărțișor cât și de 8 Martie, din partea Primăriei, a Consiliului Local Satu Mare, precum și din partea primarului Dorel Coica. Este vorba despre un concert Direcția 5, care s-a desfășurat în această seară la Casa de Cultură a Sindicatelor, umplută ochi de sătmărencele care au dorit să-i vadă pe celebri artiști din capitală.

La intrarea în Casa de Cultură, primarul Dorel Coica le-a primit personal pe doamne și domnișoare, cărora le-a oferit și câte o floare.

În deschiderea concertului a cântat tenorul Nagy Norbert, sătmărean de origine, dar care trăiește în Italia. Evoluția sa a fost apreciată de sătmărence și răsplătit cu ropote de aplauze.

Momentul mult așteptat a fost urcarea pe scenă a celor de la Direcția 5, în uralele publicului. Membrii trupei au împletit, în cadrul concertului lor, melodii mai vechi cu cele mai noi, în multe dintre acestea fiind implicat și corul sătmărencelor aflate în sală.

Deși inițial era prevăzut ca recitalul celor de la Direcția 5 să dureze aproximativ o oră, aceștia au stat pe scenă aproape două ore.

Atmosfera a fost deosebită, cu aplauze, urale și cântat la unison, sătmărencele dovedind că iubesc această trupă și îi știu cântecele.

Primarul Dorel Coica a urat tuturor sătmărencele un călduros ”La Mulți Ani” atât de Mărțișor, cât și de Ziua Femeii, și le-a înmânat atât celor de la Direcția 5, cât și tenorului Nagy Norbert, câte o diplomă de excelență.