PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Lucrările la Drumul Careiului încep luni. Când vor fi terminate

Lucrările de reabilitare a Drumului Careiului vor fi reluate luni după ce consilierii locali sătmăreni au aprobat în ședința de astăzi indicatorii tehnico-economici ai acestei investiții.

După ce proiectul de hotărâre a fost votat, consilierul UDMR, Masculic Csaba i-a întrebat pe reprezentanții Primăriei Satu Mare de ce nu se lucrează pe acel tronson de drum, cu atât mai mult cu cât, în această perioadă, timpul ar permite acest lucru.

Șeful Serviciului Investiții din cadrul Primăriei Satu Mare, Sucs Zsigmond a precizat că lucrările la Drumul Careiului vor începe de luni, 4 aprilie.

”Executantul dislocă deja în zonă utilaje grele astfel încât luni să poată fi reluate lucrările. Dacă totul merge bine, investiția va fi terminată până la finele acestui an”, a precizat Sucs.

Valoarea totală a proiectului este de 14 milioane de lei, iar fondurile sunt asigurate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Cofinanţarea administraţiei locale este de circa 10%. Deja au fost decontaţi 1,7 milioane de lei către executantul lucrărilor.