PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Nu-i o păcăleală. Mircea Deac candidează la Primăria Satu Mare

Deși multă lumea a crezut că anunțurile de pe Facebook ale managerului Școlii de Arte Satu Mare, Mircea Deac, cu privire la candidatura sa la Primăria Satu Mare este o glumă, lucrurile nu sunt deloc așa. Mircea Deac chiar dorește să candideze pentru fotoliul de primar al Sătmarului.

Acesta a declarat pentru Portalsm.ro că, la propunerea mai multor prieteni, chiar dorește să candideze pentru Primăria Satu Mare, doar că are nevoie de cineva care să-i finanțeze campania.

De data aceasta nu este o glumă. Chiar doresc să îmi depun candidatura pentru Primăria municipiului Satu Mare. Însă pentru asta am nevoie de cineva care să mă ajute financiar în campania electorală. În această săptămână mă întâlnesc cu om potent financiar și dacă ajungem la o înțelegere, atunci voi candida”, a afirmat Mircea Deac.

Managerul Școlii de Arte dorește să se lanzeze în cursa pentru fotoliul de primar în calitate de candidat independent, însă pentru aceasta este necesar să adune cel puțin o mie de semnături de susținere din partea sătmărenilor, potrivit legii electorale.

Lucru care nu pare imposibil dacă luăm în calcul susținerea acestuia de pe Facebook.

”În sfârșit o veste bună. Eu sunt pentru”, scrie Ludovic Bohonyi pe Facebook la anunțul postat de Mircea Deac.

”Sigur vei câștiga!”, spune și Istvan Sandor Onodi la același mesaj.

Tot pe Facebook, Ioana Pitt a comentat: ”Te votăm! Și Satu Mare poate fi ca Baia Mare. Nu e ușor, dar bani sunt și sigur ai face treabă bună! Dacă ești un om integru, oamenii văd și tot orașul e de partea ta, nu mai conteaza mafia. Poți reuși orice ți-ai propune! Succes!”.

De asemenea, Daniela Marculet a comentat: ”Dragule, ai și susținerea mea, dar gândește-te bine, sunt multe interese, sunt multe lupte pe care v-a trebui să le controlezi, multe răutăți cărora să le faci față, extrem de multe probleme de rezolvat în oraș, va trebui să ai abilitatea de a mulțumi dar nu pe toți ci pe cei importanți, să știi să-i pui la locul lor pe cei care pretind dar nu dau nimic și să-i aduci în față pe cei cărora le pasă. Ceea ce se întâmplă acum în instituțiile din Satu Mare este o cumetrie fericită, va trebui să știi să spargi asta și să pui în funcțiune mecanisme de competență și nu de nepotisme. Va fi foarte greu…”.