PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Olimpia Satu Mare, învinsă de FC Baia Mare 0 -2 (Galerie FOTO)

Olimpia Satu Mare a fost învinsă astăzi, pe teren propriu de FC Baia Mare cu scorul de 0-2. Chiar dacă în prima parte sătmărenii au controlat mai mult meciul, băimărenii au fost mult mai eficienţi şi au marcat. La pauză, scorul era de 0-1, iar în repriza a doua au marcat din nou în urma unui penalty.

În minutul 31 băimărenii reuşesc un contraatac rapid, Codoban a şutat la semi-înălţime pepen diagonală, de la circa 14 metri la colţul lung şi a marcat.

În minutul 68 Muntean l-a faultat pe Vasile Pop într-o zonă moartă a careului, Balaure a executat lovitura de pedeapsă şi a marcat, scorul final de 0-2 păstrându-se până la final.

În urma acestui ultim meci de acasă al Olimpiei Satu Mare  din sezonul regulat al Seriei a doua din cadrul Ligii a doua la fotbal, Olimpia Satu Mare riscă să retrogradeze.

Dincolo de lupta din teren, pe tot parcursul meciului galeriile celor două echipe şi-au transmis mesaje. În vreme ce mesajele suporterilor sătmăreni erau Nu contează o retrogradare, cât un meci cu Baia Mare”, “Niciodată miner! Baia Mare”, “Nordick Boys, ce-i cu voi?”, băimărenii au replicat cu “Performanţa cea mai mare pentru voi, e faptul că jucaţi cu noi”, “Ultraşi mari şi tari, în 2007 bucătari”.

Olimpia Satu Mare: Băican – D. Muntean, Fl. Mureşan, Iuhas (cpt.), Sălăgeanu – R. Rus, Villand – Kanalos, D. Lukacs, Brata – Mărkuş
Rezerve: Şuta – Onicaş, Buhăescu, Faur, Bîgiu, Bura, Takacs
Antrenor: Mircea Bolba

FC Baia Mare: Ormenişan – Străuţ, Sg. Oltean, Fl. Ilie (cpt.), Aniţoiu – Daminuţă, C. Sîrbu, V. Pop, Balaure, Vasilache, Codoban 
Rezerve: Bota – Duruş, Giurgiu, Codin, Cîrjan, D. Munteanu, Sbârcea
Antrenor: Dorin Toma

 Vom reveni cu detalii.