PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Petiție on-line pentru modificarea Legii Antifumat. Unde poate fi semnată

La nici trei zile după ce Legea Antifumat a intrat în vigoare, interval de timp în care localurile din Satu Mare sunt pustii, în care cluburile s-au închis înainte de miezul nopții și după ce unele baruri au tras obloanele sau se gândesc serios să o facă, în mediul on-line a apărut recent o petiție de modificare a acestei legi. Autorii acestei petiții își doresc să obțină cel puțin 100 de mii de semnături astfel încât să determine Guvernul să modifice Legea Antifumat printr-o Ordonanță de Urgență permițând exercitarea acestui viciu în unele localuri. 

Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice – Semneaza si da Share !

Cerem modificarea legii interzicerii fumatului prin Ordonanta de Urgenta prin care fumatorii sa beneficieze de SPATII SPECIAL AMENAJATE IN LOCURILE PUBLICE. Putem obtine modificarea legii prin ordonanta de urgenta deci semnati si transmiteti mai departe! Asta ca s-a tot vorbit de tari civilizate. Daca nu obtinem acum modificarea legii dureaza 6 luni pana la reevaluare. Nu va lasati intimidati de cei care va limiteaza dreptul la Liberul Arbitru.
Chiar daca nu exista nicaieri undeva scris dreptul fumatorului sau dreptul la fumat, exista dreptul de a alege unde si cand sa imi desfasor activitatile bune sau rele atata timp cat sunt legale. Nu are nimeni dreptul sa ne judece viciile și cu atât mai mult sa le limiteze atata timp cat sunt Legale!
Orice lege care are la baza protejarea cetateanului reprezinta o prioritate si un lucru bun. Atata timp cat aceasta lege nu este discriminatorie si este bine facuta si nu este dusa la extrem.
Putem strange 100 000 de semnaturi? Eu cred ca putem daca dati share cu incredere”, explică autorii petiției.

De asemenea, în cadrul documentului publicat pe internet sunt înșiruite o serie de argumente pentru schimbarea Legii Antifumat și mai arată că ”Nu datorita fumatului nu suntem la standardele Europene ci datorita mentalitatii si usurintei cu care acceptam de fiecare data sa fim furati, manipulati, conditionati si privati de anumite drepturi si libertati”.

În doar două zile, petiția a fost semnată de aproape 20.000 de români.

Petiția poate fi semnată la http://www.petitieonline.com/fumatul_permis_in_cafenele.