PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Prefectul Radu Bud către primari: ”Suntem la dispoziţia dumneavoastră”

Prefectul Radu Bud şi directorul de cancelarie, dr. Dan Zeicu, au continuat azi, vizitele în teritoriu, la primăriile Terebeşti, Ardud, Socond, Beltiug  şi Viile Satu Mare.

În fiecare unitate administrativ-teritorială în care s-au deplasat reprezentanţii Instituţiei Prefectului-judeţul Satu Mare, discuţiile cu primarii, viceprimarii şi secretarii s-au concentrat pe trei teme majore şi anume finalizarea implementării proiectelor europene aflate în derulare, organizarea corectă şi transparentă a procesului electoral, respectiv aplicarea legilor fondului funciar.

De asemenea, prefectul Radu Bud le-a transmis primarilor că Prefectura are în vedere rezolvarea problemelor cu care se confruntă primăriile însă pentru asta trebuie să le și cunoască.

Orice problemă aveţi din punct de vedere juridic, a relaţionării cu instituţiile deconcentrate sau în cazul organizării alegerilor locale, suntem la dispoziţia dumneavoastră. Rolul acestor deplasări este să ne revedem dar şi să aflăm cu ce gen de probleme vă confruntaţi, pentru ca mai apoi, în urma realizării unei sinteze să le grupăm, respectiv să le soluţionăm” a precizat prefectul Radu Bud.