PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Soarta Olimpiei se decide luni. Tiberiu Csik ar putea fi demis

Conducerea FC Olimpia Satu Mare se va întruni luni pentru a decide ceea ce trebuie făcut pentru a scoate echipa de fotbal din criza în care se află și care, de la meci la meci, se adâncește foarte tare.

Președintele Comitetului director, Ionică Câmpean, a precizat, în cadrul conferinței de presă de după meciul dintre Olimpia și Șoimii Pâncota, că luni se va face o analiză atentă la situația în care se află clubul în prezent și că vor fi luate măsurile ce se impun, poate chiar și demiterea antrenorului Tiberiu Csik. Acesta s-a arătat dezamăgit de faptul că, două meciuri la rând, cel mai bun jucător al Olimpiei a fost un junior, și de faptul că achizițiile din iarnă ale Olimpiei, pentru care s-au făcut eforturi financiare deosebite, nu se ridică la nivel așteptat.

Antrenorul Tiberiu Csik a declarat că dacă conducerea echipei afirmă că a făcut tot ce se poate face pentru bunul mers al Olimpiei, atunci el își dă demisia pe loc, dar a adăugat că nu s-a făcut nici pe departe acest lucru, amintind și de condițiile în care s-a antrenat echipa în iarnă precum și de condițiile de joc.

Rămâne de văzut ce decizia va lua conducerea echipei în cadrul preconizatei ședințe de luni. Olimpia Satu Mare a ajuns în situația în care, după șapte etape, a acumulat doar două puncte, a ajuns pe locul 10 în clasament cu doar 27 de puncte, și că retrogradarea în Liga a treia este iminentă dacă se continuă așa.