Ultima actualizare: azi, 10:12
Totul despre sex

Terapia sexuală

puterea sexualaTerapia sexuală. Majoritatea specialistilor in terapie sexuala se lauda ca pot rezolva problema in sase saptamani. De obicei, terapia consta in a invata sa te relaxezi si sa nu renunti la ideea de performanta. Temele pentru acasa, includ sexul fara penetrare (banalizarea actului sexual genital prin mutarea accentului pe sexul oral, masturbarea si explorarea reciproca a trupurilor), precum si continuarea actului sexual, desi ai ejaculat. Masturbarea este unul dintre cele mai eficiente mijloace de control.Cu cat te masturbezi mai mult, cu atat mai bine (penisul se desensibilizeaza), mai ales daca de fiecare data, daca incerci sa te abtii de la ejaculare incearca sa numeri inapoi de la 500) Tehnica stop/start are rate de succes de 90%, daca e urmata timp de mai multe luni.

Tu sau partenera mangaiati penisul pana intra in erectie, incepeti sa faceti sex, va opriti (stop), iar tu te retragi cand simti ca termini. Stimularea inceteaza pana cand erectia incepe sa dispara, dupa care intregul proces se reia (start) de trei- patru ori inainte sa ejaculezi. Tehnica stransului- tu sau ea apucati penisul exact sub gland si il strangeti tare in clipa cand te apropii de orgasm – este o alta varianta.

In general, scopul este de a nu te mai simti atat de excitat. Cu cat ai ganduri mai putin sexy, cu atat esti mai capabil de control. Metodele de a-ti distrage atentia, cum ar fi sa-ti compui in minte un CV, prinde bine. Poti sa inchizi ochii ca sa nu mai vezi ce sexy arata ea. Daca problema e cu adevarat grava, treceti la preludiu zero pentru tine si minimal pentru ea. Eventual nu-i atinge organul genital deloc. Foloseste lubrifiant,  introdu penisul in vagin cu mare grija, evitand stimularea, si misca-te cat mai putin. Opreste-te si stai perfect nemiscat sau retrage-te daca simti ca pierzi controlul.

Vă urăm o săptămână fără crize. Orice asemănare cu realitatea poate fi adevărată!
Reclamaţii ulterioare nu se primesc!
Dr. Sorin Nichita
[email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.