PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Adrian Ștef și-a depus candidatura la BEC. A fost însoțit de foștii PNL-iști Cosmin Rațiu și Mihai Huzău

Candidatul ALDE la Primăria Satu Mare, Adrian Ștef, și-a depus astăzi candidatura la Biroul Electoral de Circumscripție nr. 1 Satu Mare. El a venit însoțit de echipa sa de campanie, printre care s-a numărat deputatul Ovidiu Silaghi, dar și Cosmin Rațiu și Mihai Huzău, doi foști membrii PNL până zilele trecute.

Odată cu dosarul de candidatură pentru Primăria Satu Mare, Adrian Ștef și echipa lui a depus și listele pentru Consiliu Local.

Municipiul Satu Mare are nevoie de un primar care trebuie să fie în primul rând sătmărean și pe picioarele sale. Trebuie cu adevărat să ne prezinte că are experiență, că este bun gospodar și că se va putea ocupa de destinele municipiului Satu Mare. Eu de fiecare dată am spus ce gândesc și pe urmă chiar am făcut ceea ce am spus. Cred că sătmărenii s-au convins de acest lucru și în momentul de față, cu echipa care este alături de mine, chiar putem să ne ocupăm de fiecare domeniu de toate problemele cu care se confruntă municipiul Satu Mare, avem experiență administrativă și fiecare dintre colegii mei au experiență pe domeniile de activitate pe care îi vor reprezenta atât în viața de zi cu zi, cât și în Consiliul Local. Municipiul Satu Mare are nevoie de un primar care să-i reprezinte pe toți sătmărenii, nu trebuie să fie mai român, nu trebuie să fie mai maghiar, nu trebuie să fie mai șvab, sau să fie un foarte bun reprezentant al unei etnii conlocuitoare. Trebuie să fie reprezentantul tuturor sătmărenilor, să-i cunoască și să le înțeleagă doleanțele”, a declarat Adrian Ștef.

Pe lista ALDE pentru Consiliu Local se află pe locul doi, doctorul Cosmin Rațiu. Din listă mai fac parte Mihai Huzău, Anamaria Marușca, Marcela Papici, profesorul Teodor Curpaș, col. (r) Gheorghe Strâmb.