PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Antifraudă Baia Mare verifică la sânge actele CSM-ului. Primarul va face public modul în care s-au cheltuit banii

Primarul Dorel Coica a afirmat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că procurorii DNA i-au chemat în sprijin pe cei de la Antifraudă Baia Mare pentru a verifica modul în care au fost cheltuiți banii la CSM Satu Mare.

”La CSM au fost solicitați și cei de la Antifraudă Baia Mare care verifică și plăți, și facturi. Nu știu ce se întâmplă acolo, dar legat de cheltuirea acestor bani de la CSM, după ce voi avea mai multe informații despre ce se întâmplă acolo, voi ieși și eu, ca primar, să arat ce s-a întâmplat cu banii publici, cu banii sătmărenilor, cu banii Clubului Sportiv Municipal în perioada aceea. Trebuie să arătăm cum s-au cheltuit banii publici”, a spus Dorel Coica.

Primarul a mai arătat că în cazul concesionării ștrandului sătmărean, procurorii DNA vor face verificări la modalitatea de concesionare și cum a fost prelungită această concesionare.

”În ședința de Consiliu Local, comisia, care a avut reprezentativitate, a solicitat rezilierea contractului, însă consilierii UDMR s-au abținut de la vot astfel încât rezilierea contractului de concesiune nu s-a putut face deși familia Țânțaș nu a respectat clauzele contractuale. Din acest moment, responsabilitatea le revine doar lor”, a mai spus Coica.