PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Candidatul PNL, Adrian Cozma, și-a depus azi candidatura la BEC. Ce își dorește în campania electorală

Primul dintre candidații la Primăria municipiului Satu Mare și-a depus azi candidatura la sediul Biroului Electoral de Circumscripție (BEC) nr. 1 Satu Mare. Este vorba despre candidatul PNL, Adrian Cozma, care a venit la sediul BEC însoțit de conducerea PNL și de o parte dintre membrii echipei sale de campanie.

Adrian Cozma a înmânat membrilor BEC Satu Mare dosarele cu actele necesare depunerii unei candidaturi, după care a afirmat că își dorește o campanie electorală corectă la Satu Mare.

”Astăzi am făcut primul pas oficial, mi-am depus candidatura la Primăria municipiului Satu Mare, cu susținerea întregii echipe a PNL Satu Mare. Am făcut primul pas pentru schimbarea de care are nevoie Satu Mare, schimbare pentru Satu Mare, un slogan care se potrivește perfect la momentul în care se află orașul astăzi. Ne dorim o campanie corectă, elegantă, în limitele legii. Cel puțin din punctul nostru de vedere, al PNL Satu Mare, așa se va desfășura. În ceea ce privește programele și propunerile pentru viitorul mandat, cred că acestea trebuie să primeze în campanie, ideile, proiectele, soluțiile bune pentru sătmăreni. Asta m-a ghidat și m-a făcut să candidez la Primăria municipiului Satu Mare. Cred în acest lucru și cred cu tărie că Satu Mare are nevoie de o schimbare. Am suportul întregii echipe, oameni cu experiență, și mai tineri, și mai experimentați, care vor fi alături de mine în această campanie, iar mai apoi, după câștigarea mandatului, cu siguranță vom aduce acel suflu nou de care are nevoie Satu Mare, acel aer de schimbare și prospețime pe care trebuie să-l aducem în municipiu”, a declarat Adrian Cozma.