PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Cosmin Raţiu explică de ce s-a alăturat echipei ALDE: Am renunţat la haos, degringoladă

Fostul prim-vicepreşedinte al PNL, Cosmin Raţiu, a explicat astăzi, într-o conferinţă de presă, de ce s-a alăturat echipei ALDE şi îl susţine pe Adrian Ştef la Primăria Satu Mare. El ocupă poziţia a doua pe lista ALDE pentru Consiliul Local.

“Am renunţat la haos, degringoladă, la lipsă de disciplină la lipsă de respect şi am ales ordine, disciplină, seriozitate, încredere. Probabil avem în faţă viitorul primar al municipiului Satu Mare. Tot ceea ce ţine de mine, de priceperea mea, atât în domeniul medical, în domeniul adminsitrativ, business, va fi direcţionat în această perioadă către sătmăreni şi către obţinerea unui număr mare de consilieri şi obţinerea funcţiei de primar de către dl. Adrian Ştef”, a declarat Cosmin Raţiu.

El a precizat că a ales colaborarea cu Adrian Ştef deoarece are convingerea că va sprijini proiectele pentru care luptă de mai mulţi ani.

“Decizia pe care am luat-o de a accepta o colaborare şi o conlucrare, a fost modul de abordare a sătmărenilor. Cu d-na Marcela Papci am avut o conlucrare foarte bună pentru Consiliul Local, am avut proiecte comune, acele proiecte cu cabinetele şcolare care nu au fost realizate, deşi primarul în funcţie este medic. Am avut acele proiecte cu acea clinică medicală socială care să se adreseze persoanelor cu veniuri medii şi mici, adică să avem un punct în care sătmărenii să fie înscrişi pe o listă a medicilor de familie să beneficieze de analize gratuite atât din partea medicilor de familie cât şi din partea specialiştilor. Este un proiect la care eu ţin mult şi sunt convins că în momentul în care dl. Adrian Ştef va deveni primarul municipiului Satu Mare va sprijini aceste proiecte. Punctual, în timpul campaniei vom dezvolta tot ce ţine de proiectele noastre în domeniul medical şi pe domeniul social”, a declarat Raţiu.

El a ţinut să precizeze să a renunţat la lipsa de viziune din interiorul PNL

“Am renunţat la lipsă de disciplină şi viziune în favoarea unei direcţii noi a municipiului Satu Mare. Aveţi în faţă o echipă de oameni care a dovedit că pot să facă treabă atât pentru ei în zona de profesie, liberală cât şi pentru semenii noştri”, a punctat Raţiu.

Alături de Raţiu,echipei ALDE s-au alăturiat Mihai Huzău, Teodor Curpaş şi gheorghe Strâmb.