PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Daniel Constantin, încrezător că Ștef poate câștiga Primăria Satu Mare. Provocarea candidatului ALDE

Co-președintele ALDE are convingerea că Adrian Ștef, candidatul acestei formațiuni politice la Primăria Satu Mare, va reuși să câștige cursa electorală. Daniel Constantin a arătat că Satu Mare are nevoie de un primar precum actualul președinte al Consiliului Județean.

Prezent în județ, co-președintele ALDE, Daniel Constantin, a afirmat, în cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi, că a găsit la Satu Mare o organizație județeană bine constituită. Acesta este de părere că candidatul ALDE la Primăria Satu Mare va câștiga cursa electorală.

”La Satu Mare am găsit o organizație exact așa cum mă așteptam, foarte bine organizată. Nu am ascuns niciodată că este una dintre cele mai bune organizații ale ALDE la nivel național, deși aici condițiile sunt ceva mai dificile având în vedere structura populației. În egală măsură, am văzut că la nivel de organizație și celelalte orașe și comune din județ sunt pregătite. Sper ca după alegeri, rezultatele acestora să fie pe măsura muncii colegilor din teritoriu”, a mai spus Daniel Constantin.

Co-președintele ALDE a mai spus că, după părerea sa, Adrian Ștef este omul de care sătmărenii au nevoie.
Sunt convins că Adrian Ștef poate fi primarul de care cetățenii au nevoie în ceea ce înseamnă experiența în zona de administrație. M-am bucurat foarte tare să constat că președintele Consiliului Județean și-a asumat o candidatură foarte importantă, și anume de a deveni primarul municipiului Satu Mare. Sunt convins că vom veni după data de 5 iunie, și ne va primi la Primărie, acolo unde cred că lucrurile nu se mișcă așa cum s-au mișcat la Consiliul Județean. Sunt convins că Adrian Ștef poate fi primarul de care cetățenii au nevoie în ceea ce înseamnă experiența în zona de administrație”, a mai afirmat Constantin.

Co-președintele ALDE a mai spus că îi place ce s-a întâmplat în județ, unde drumurile arată bine, unde au fost reabilitați 270 de km de drumuri, au fost făcute investiții substanțiale în sistemul de sănătate, lucru care, după părerea sa, ar trebui să se întâmple după 5 iunie și la nivelul municipiului, care merită mai mult din punct de vedere administrativ și al investițiilor.

Tot cu această ocazie, Daniel Constantin a făcut câteva remarci la adresa PNL, despre care a spus că a făcut o fuziune cu un partid compromis, partidul lui Băsescu, și care, atât la nivel central cât și la nivel local este condus de reprezentanți ai PDL-ului. Totodată, a sancționat activitatea actualului Guvern.

Președintele Organizației Municipale Satu Mare a ALDE, Adrian Ștef, care este și candidatul formațiunii politice pentru Primăria Satu Mare, a arătat că a făcut o dare de seamă a celor patru ani aflați la conducerea Consiliului Județean, care va fi prezentată într-o ședință la sediul acestei instituții, și i-a îndemnat pe toți contracandidații săi la Primăria Satu Mare să facă același lucru, să spună sătmărenilor ce au realizat în ultima perioada în postura adminstrativă pe care au ocupat-o până acum.