PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Fostul lider de la TSD își reclamă șeful. Bolidul deputatului Petric, viral pe Facebook

După ce a fost înlăturat din funcție de actualul președinte interimar al PSD Satu Mare, fostul lider al tinerilor social-democrați sătmăreni, Raul Băbțan, a fotografiat modul defectuos în care Octavian Petric și-a parcat azi bolidul chiar în fața Casei Albe și a postat poza pe Facebook.

Nu a fost suficient doar atât, dar Raul Băbțan i-a transmis, cu această ocazie, și un mesaj primarului Dorel Coica făcând referire la o declarație a acestuia din urmă cu ceva vreme cu privire la parcări.

Iată mesajul care a însoțit poza postată pe site-ul de socializare de Raul Băbțan.

”Mașinuța tovarășului Petric Octavian, “deputat” în Parlamentul României, parcată ”corect” în centrul Municipiului Satu Mare.
Să nu uităm de declarația primarului Municipiului Satu Mare din urmă cu câteva săptămâni, pe care o redau mai jos:
”Unde vedeți o mașină de mare grangur, de fiu de nu știu ce, parcată ilegal, în condiții în care nu ar trebui să fie, faceți-mi, vă rog, o poză cu telefonul și aduceți-mi-o mie și o să văd eu care dintre polițiștii locali au fost în tură pe locul acela și am să văd care nu și-au făcut datoria. Chiar dacă sunt puțini (efectivul de polițiști locali, n.red.) facem curățenie și aducem tineri care vor să lucreze și care vor să fie serioși”, a declarat Dorel Coica.
Și ca meniul să fie complet, primarul municipiului Satu Mare i-a mai somat pe polițiștii locali să îl amendeze chiar și pe el dacă va ajunge într-o situație de acest gen.
Noa’..spor la muncă Poliția Locală!”