PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Horea Anderco a intrat oficial în cursă. Și-a depus candidatura

Candidatul independent Horea Anderco și-a depus și el astăzi la BEC, candidatura pentru Primăria municipiului Satu Mare.

Fostul primar Horea Anderco a venit însoțit doar de familie, respectiv de soția și fiica lui. Fiind candidat independent, acesta și-a depus candidatura ca independent atât pentru Consiliul Județean, cât și pentru Consiliul Local Satu Mare.

”Mi-am depus această candidatură pentru că am considerat că orașul nostru are nevoie de un profesionist, de un om care a lucrat în administrație, care are experiența necesară. Consider că experiența mea, combinată cu elanul oamenilor tineri care vor să ajute, ar putea scoate orașul din situația grea în care se află acum. Sper ca această zi să fie una norocoasă pentru mine”, a declarat Anderco la ieșirea din sediul BEC.

Inițial, Horea Anderco a vrut să candideze pentru fotoliul de primar din partea Mișcării Populare, având loc chiar și lansarea de candidatură în prezența lui Traian Băsescu. Totuși, acesta s-a retras, pentru a intra din nou în cursa electorală ca și candidat independent.