PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Kereskenyi Gabor: Avem susținerea societății sătmărene. A adunat 7200 de semnături

Deputatul Kereskenyi Gabor, candidatul UDMR pentru fotoliul de primar al municipiului Satu Mare a venit la Biroul Electoral de Circumscripție nr. 1 Satu Mare însoțit de numeroși tineri și nume marcante ale uniunii pentru a-l susține la depunerea oficială a candidaturii. Astfel, senatorul Pataki Csaba, deputatul Erdei D. Istvan, fostul primar Ilyes Iuliu și candidați pe lista de Consiliul Local au depus la BEC dosarele de candidatură precum și cele 7200 de semnături de susținere ale candidatului UDMR Satu Mare.

Kereskenyi Gabor nu a adus doar dosare ci și câte un buchet de flori pe care le-a înmânat membrelor BEC, pentru a decora puțin ”primăvăratic” biroul electoral.

Considerăm acest moment un prim pas important pentru normalizarea situației în orașul nostru. Vreau să subliniez faptul că am 7200 de semnături de susținere, aproape cât au avut ceilalți contracandidați  în total. Acest fapt înseamnă că avem alături de noi o susținere, aș spune eu importantă din partea societății sătmărene, din partea sătmărenilor și aceste susținere ne dă putere în continuare în această campanie. Mă bucur ca am alături de mine o echipă redutabilă, puternică, avem alături de noi FDG-ul, Partidul Civic maghiar. Așa după cum se vede și pe lista de consilieri, având în vedere profesia și ocupația candidaților, pot să afirm fără doar și poate că avem cea mai profesionistă echipă care va veni din 6 iunie în sprijinul locuitorilor municipiului Satu Mare”, a declarat Kereskenyi Gabor.

Lisat cu propunerile de consilieri locali a UDMR este întreagă și conține 29 de nume. Cap de listă este Kereskenyi Gabor, iar pe locul doi se află Ștefan Resyler. Lista continuă cu Magyar Lorand, Masculic Csaba, Szocs Peter Levente, Butka Gergely, Gunthner Tiberiu, Szejke Ottilia, Kiss Iosif, Szsok Janos Csaba, Gati Ștefan, Zazula Bela, Bertici Ștefan, Maurer Robert Csaba, Mureșan Ștefan, Bura Maksay, Szenas Szabolcs, Pataki Eniko, Rappert-Vencz Gabor, Boer Adam, Nits Janos, Szilagyi Edomer, Gnandt Zoltan, Thoroczkay Sandro-Antal, Pataki Zoltan, Stier Peter Gabriel, Nagy Szabolcs, Kovacs Mate și Pataki Csaba.