PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Mihai Huzău, atac la Adrian Cozma: A generat conflicte şi scandaluri în PNL!

Fostul lider al TNL Satu Mare, Mihai Huzău, s-a lansat astăzi, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul ALDE, într-un atac la candidatul PNL, Adrian Cozma, afirmând că a inventat conflicte în interiorul partidului.

“De când am ajuns în PNL am fost permanent ţinta frustrărilor lui Adi Cozma, care a lansat atacuri la adresa mea şi a inventat diverse conflicte prin care a creat o stare de tensiune în Organizaţia de Tineret, la început în calitate de preşedinte al acestei organizaţii şi apoi de la seniori.
În această situaţie am fost nevoit să pun în aşteptare ideile şi proiectele mele pentru tineret şi să mă ocup de gestionarea acestor conflicte”, a spus Mihai Huzău.

El a mai spus că Adrian Cozma este lipsit de viziune.
“Lipsa de viziune şi de susţinere pentru tineri a actualului preşedinte PNL, dar în mod special repetatele scandaluri şi conflicte provocate de acesta m-au determinat să mă gândesc bine la viitorul pe care îl pot avea tinerii în această organizaţie. Am ales, astfel, să pun capăt acestui drum pe care l-am parcurs în PNL şi să aleg o echipă care mi-a oferit sprijin pentru a realiza ceva concret pentru tineri, clasa sociala din care fac parte.
Sper ca toţi cei care mă simpatizează să nu mă condamne pentru această mişcare ci să mă judece prin prisma lucrurilor pe care doresc să le fac. 
Îmi doresc să mă întorc la munca pe care am început-o acum 3 ani, vreau să mă întâlnesc din nou cu tinerii din Satu Mare şi impreună cu ei să găsim soluţii pentru rezolvarea problemelor noastre. Sunt recunoscător pentru şansa oferită de către echipa ALDE, îi multumesc lui Adi Ştef pentru încrederea şi sprijinul concret pe care mi l-a oferit plasându-mă pe un loc eligibil, dar sa nu uităm că urmează o bătălie electorală pe care vreau să o câştigăm pentru că astfel toate aceste lucruri să conteze”, amai spus Huzău.