Povestea de succes a lui Mihai Nadăș începe în 2006, ca student al Facultății de Matematică și Informatică a UBB, atunci când, în anul I, participă alături de trei colegi de-ai lui la competiția internațională Imagine Cup (adresată tinerilor pasionați de tehnologie), secțiunea Software Design, câștigând finala națională și ajungând în finala regională europeană (Slovenia). În 2007, aceași echipă, câştigă din nou la aceeaşi competiţie finala națională și se califică în finala mondială (Coreea de Sud).
Performanța din 2006 atrage atenția companiei la care Mihai avea să lucreze până azi. Una dintre cele mai competitive companii de software la nivel regional se oferă astfel să-l angajeze pe Mihai, dar şi pe colegii lui. Așa că, la 19 ani, în primul an de facultate, acesta avea primul job în domeniu datorită competiției la care participase, fiind și cel mai tânăr angajat din firmă.
După cum declară Mihai, o parte importantă a succesului echipei cu care a participat la Imagine Cup se datoreaza doamnei conferențiar Simona Motogna, care a pregătit grupul de studenți. Pe parcursul studenției, Mihai face voluntariat într-o organizație studențească susținută de Microsoft (Microsoft Students Partners), ajungând liderul acesteia.
În anul trei de facultate, o companie locală din domeniu premiază lucrarea lui de licență drept cea mai bună lucrare înscrisă într-o competiţie de proiecte.
După terminarea studiilor nivel licență, urmează masterul la specializarea „Intelligent Systems” în cadrul aceleiași facultăți. Atât la nivel licență, cât și la master, studiază la specializările în limba engleză. Chiar dacă pe perioada studenției Mihai a trebuit să facă față atât cerințelor de la locul de muncă, cât şi celor de la facultate, el a privit aceast lucru ca pe o provocare, reușind să îndeplinească sarcinile de la servici cu succes, în timp ce la facultate devenise beneficiar al unei burse de performanță și al uneia de merit.
Două momente importante în cariera lui sunt experiența de un an de zile într-o companie olandeză de profil și primirea titlului de MVP din partea Microsoft, pentru activitatea pe platforma Windows Azure. La momentul angajării lui în cadrul firmei, lui Mihai i-au fost testate abilitățile ca Programator Junior, trei ani mai târziu devenind Project Manager, urmând ca în perioada următoare să urce spre vârful piramidei prin alte funcții (Team Leader, Head of Cluster Management, Chief Technology Officer, Business Unit Director); în 2016 el devine Managing Director al unuia din cele două business units Yonder, la care cu nouă ani în urmă îşi făcuse un stagiu de voluntariat.
Dovada că firma de software în care lucrează Mihai are încredere în studenții UBB și le oferă aceleași posibilități ca ale lui în urmă cu zece ani o arată numărul celor aproximativ 40 de studenți care lucrează în prezent la Yonder.
Deși munca la birou este destul de solicitantă, Mihai are totuşi timp să se relaxeze cântând la chitară și citind biografii ale unor oameni de succes. Un om de succes putem să spunem că este și Mihai, iar Universitatea Babeș-Bolyai se mândrește cu studenții săi care ajung să devină lideri în domeniile în care s-au pregătit.