PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Surpriză de proporții de ultimă oră în cursa pentru Primărie. Maghiarii mai au un candidat

Astăzi dimineață, la Biroul Electoral de Circumscripție (BEC) nr. 1 Satu Mare s-a înregistrat o surpriză de proporții ce ar putea da peste cap planurile tuturor candidaților la Primăria municipiului Satu Mare.

Mișcarea Populară (MP) a depus candidatura lui Csaki Csongor la Primăria municipiului Satu Mare. Depunerea acestei candidaturi este cu atât mai curioasă cu cât, cel puțin până la ora redactării acestor rânduri, MP nu a depus și listele cu propunerile de candidați pentru Consiliul Local.

Președintele Organizației Județene a MP Satu Mare, Ioan Sălăjean, nu a dorit să facă niciun comentariu pe marginea acestei candidaturi de ultimă oră. S-a rezumat să spună doar că a fost depusă candidatura și că mai multe detalii va oferi mâine, în cadrul unei conferințe de presă.

Apariția lui Csaki Csongor printre candidații la Primăria Satu Mare poate bulversa situația în cadrul electoratului maghiar din Satu Mare. În ce măsură se va întâmpla asta, rămâne de văzut la alegerile din 5 iunie. Cert este că, cel puțin deocamdată, maghiarii mai au un candidat la Primărie.