PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

TNL Satu Mare: Nu poţi să vorbeşti despre liberalism şi viziune, când numele tău este Mihai Huzău

Organizaţia Judeţeană de Tineret a PNL Satu Mare condamnă ferm declaraţiile fostului membru PNL, Mihai Huzău. Este cel puţin impropriu ca un politician oportunist, din păcate şi tânăr, un personaj care a devenit traseist politic pentru nimic altceva decât să‐şi apere interesele personale, să vorbească despre „liberalism şi viziune”, în condițiile în care noul său partid este cârmuit de către Adrian Ştef şi alţi traseişti.

Domnul Mihai Huzău nu încetează să uimească opinia publică, din păcate nu într­-un mod pozitiv, de fiecare dată când îşi face apariția în public, fie că este vorba despre apariţii în presă, fie că vorbim despre acel parcurs politic marcat de traseism şi oportunism, pe care din păcate un tânăr de 28 de ani a reuşit să-­l producă în nici trei ani de experienţă politică.

Este cel puțin impropriu ca un politician oportunist ca domnul Mihai Huzău să vorbească despre liberalism, şi este total nepotrivit ca un personaj ca domnul Huzău, care a ales să practice traseismul politic pentru a­și apăra interesele personale, și care face parte dintr­-un partid cârmuit de alţi traseişti, să vorbească despre Partidul Naţional Liberal. Poate că ar fi mai potrivit să explice domnul Huzău, de ce nu a fost capabil, ca proaspăt numit preşedinte interimar al Organizaţiei Municipale de Tineret, să vină cu un proiect cap­-coadă, care să servească interesele tinerilor şi ale cetățenilor.

Organizaţia Judeţeană de Tineret a PNL Satu Mare nu poate înţelege când un tânăr nu vrea să accepte rezultatele unor alegeri interne pentru stabilirea candidaţilor şi îşi schimbă apartenenţa politică cu mai puțin de 10 zile înainte de campanie.

La fel de potrivit ar fi ca domnul Huzău să le explice tinerilor, celor de la care se aşteaptă să­-l voteze în continuare, care sunt realizările partidului ALDE, ale lui Adrian Ştef sau Ovidiu Silaghi, urmăritul penal pentru fapte de corupţie, pe care s­-a trezit să­-i susţină cu atâta entuziasm acum.

Să nu uite domnul Huzău că Oradea, Arad sau Târgu Mureş, orașe administrate de către primari ai Partidului Național Liberal, formează o zonă de dezvoltare economică unică în România, cu multe locuri de muncă, cu șomaj scăzut și cu investiții majore în infrastructură.

Degeaba vrea domnul Huzău să pozeze într-un  veritabil şi tânăr liberal, el știe foarte bine care-i sunt interesele personale pentru care a ales să practice traseismul politic, fugind din PNL către un partid condus de personaje cel puțin dubioase! Domnul Huzău, poate să pretindă că este în multe feluri, dar liberal cu siguranță nu!”

Victor Ioan Cernea                                     Cristian Valer Beşeni

Copreşedinte TNL Satu Mare                        Copreşedinte TNL Satu Mare

Sursa: TNL Satu Mare