PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

TSD Satu Mare a fost dizolvat. Raul Băbțan: ”Nu mor caii când vor câinii”

Biroul executiv al Organizației Județene Satu Mare a Tineretului Social Democrat (TSD) a fost dizolvat la cererea actualului președinte interimar PSD Satu Mare, Octavian Petric, anunță pe Facebook fostul președinte al TSD, Raul Băbțan.

După aproximativ 3 ani în fruntea Organizației Județene de Tineret a PSD Satu Mare “mă despart” cu un gust amar de actuala conducere a organizației de la Satu Mare (conducerea TSD Satu Mare a fost dizolvată la cerința președintelui interimar )(Octavian Petric – n.r.).
În cei aproximativ 3 ani am reușit să ducem Organizația TSD Satu Mare printre primele organizații de tineret din țară, am mărit numărul de membri de tineret (eveniment cu peste 1.000 de tineri – carnete de membru), am organizat cea mai numeroasă regională de Nord-Vest (peste 400 de tineri din NV la Satu Mare).
Țin să mulțumesc tuturor primarilor, viceprimarilor, președinților de organizații din teritoriu, respectiv tuturor tinerilor cu care am făcut echipă la TSD/PSD”, se arată în materialul postat pe Facebook de Raul Băbțan.

Acesta nu a uitat să mulțumească fostului președinte al PSD Satu Mare, Mircea Govor, și a transmis un mesaj dur actualei conduceri a partidului la nivel județean.

”PS 1: În special doresc să îi multumesc d-lui Govor Mircea pentru toată susținerea pe care a dat-o tinerilor în politică și nu numai! Tinerii din PSD SM sunt total alături de dumneavoastră! Respect Mircea Govor!!!
PS 2: Nu mor caii când vor câinii !!!”, se mai arată în același mesaj.