PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Adrian Cozma acuză conducerea Consiliului Judeţean că finanţează un site care îl atacă

Candidatul PNL pentru Primăria Satu Mare, Adrian Cozma, acuză actuala conducere a Consiliului Județean că ar finanţa un site care publică articole prin care este defăimat atât el cât și familia sa. El pretinde că are și dovezi în acest sens pe care le-a prezentat astăzi într-o conferință de presă.  

”Există un site pe care articolele de Satu Mare sunt de două feluri: unele care sunt închinate președintelui Consiliului Județean, Adrian Mihai Ștef, cel care taie panglici, inaugurează, dansează și organizează expoziții. Cel de-al doilea tip de articole, sunt înjurat eu, în calitate de contracandidat al președintelui Consiliului Județean. Sunt cunoscute articolele de pe acest site din ultimele trei-patru zile, despre mine, despre familia mea, cum că aș face parte din lumea interlopă, tot felul de mizerii de articole care mi-au fost aruncate în spațiul public pentru a mă decredibiliza și pentru a câștiga candidatul ALDE procente în plus. Este o campanie mizerabilă pe care aceștia înțeleg să o facă”, a afirmat Adrian Cozma.

În continuare, candidatul PNL a prezentat o factură în valoare de 4.000 de leu remisă de firma care controlează site-ul respectiv către Consiliul Județean, datând din 16 ianuarie 2015.

Candidatul PNL la Primăria Satu Mare a mai precizat că va face toate demersurile necesare, considerând că are dovezi suficiente, pentru a fi demarată o anchetă pentru cercetarea acestei situații, solicitând, totodată, Consiliului Județean, să explice cu ce a promovat județul acest site.

Pe parcurs, organele de anchetă vor face lumină în toate aceste cazuri cum este cel prezentat în situația de față. Am arătat concret cum se desfășoară lucrurile. În continuare voi face toate demersurile legale, am toate dovezile suficiente, și în mod clar se impune cercetarea acestei situații. Să vedem unde s-au dus banii județului Satu Mare”, a mai spus Cozma.