PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Adrian Ştef (ALDE): Am pus mare accent pe reprezentarea tinerilor în această campanie

Candidatul ALDE la Primăria Satu Mare, Adrian Ştef, a prezentat astăzi, într-o conferinţă de presă câţiva din tinerii propuşi de partid pentru funcţii de conducere. El a afirmat că ALDE a pus la Satu Mare un mare accent pe reprezentarea tinerilor.

Am pus mare accent pe reprezentarea tinerilor în această campanie. Pentru mine este un subiect extrem de important, pe lângă celelalte cu care se confruntă municipiul. Am constatat ca şi om de administraţie că din păcate tinerii poate nu mai au un canal de comunicare cu reprezentanţii locali ai administraţiei, cu primarii, cu preşedintele Consiliului Judeţean sau diferite funcţii din administraţia locală, şi vedem că tinerii au din acest punct de vedere o nemulţumire. Tocmai de aceea am considerat că este bine să fie reprezentaţi, am încercat să determin cât mai mulţi tineri să se implice activ în viaţa administrativă a municipiului şi judeţului şi chiar cred că noi cei de la ALDE am reuşit acest lucru“, a declarat Adrian Ştef.

Rând pe rând, s-au prezentat Mihai Huzău – candidat la Consiliul Local Satu Mare, Vlad Chiorean – candidat la Consiliul Judeţean, Ionici Florin – candidat la Primăria Cămărzana, Marius Fernea – candidat la Primăria Valea Vinului, Alexandra Mureşan – candidat la Consiliul Local Carei şi actualul primar al comunei Căuaş, Marius Roka – desemnat candidat pentru un nou mandat.