PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Csaki Csongor acuză: Afișare electorală ilegală a candidatului Adrian Cozma

Candidatul Mișcării Populare la Primăria municipiului Satu Mare, Csaki Csongor, îl acuză pe contracandidatul său de la PNL, Adrian Cozma, că a lipit afișe pe panourile electorale pe poziția a cincea, în locul stabilit pentru afișele sale.

”Conform dispozitiei  Nr. 449 emisa de Primaria municipiului Satu Mare la data de 04.05.2016 cu referire la ordinea de afisare pe panourile publicitare stabilita prin anexa care face parte integrata din prezenta dispozitie, pozitia nr. 5 este rezervata Partidului Miscarea Populara, lucru care se pare ca a fost neglijat de catre candidatul PNL la Primaria Satu Mare, dl. Adrian Cozma.

Acesta din urma si-a lipit afisele electorale peste afisele PMP, respectiv a candidatului subsemnat Csaki Csongor, de drept cu pozitia nr. 5 pe panorile electorale. Dupa ce staff-ul nostru, in seara de 16 mai, a reusit sa posteze toate afisele, in dimineata urmatoare si anume 17.05.2016 oamenii din staff-ul PNL au acoperit afisele noastre electorale cu ale lor.

Drept urmare voi  depune o plangere la organele competente insarcinate  cu supravegherea panourilor electorale”, se arată într-un comunicat de presă remis de candidatul Mișcării populare, Csaki Csongor.