PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Noaptea minţii la Negreşti Oaş. Drum nou cu stâlpii în mijlocul trotuarelor! (FOTO)

După ce în alte zone ale ţării au apărut terenuri de fotbal în pantă şi stâlpi în mijlocul drumurilor, iată că nici judeţul Satu Mare nu scapă ce o lucrarea proiectată parcă din “noaptea minţii”. La Negreşti Oaş se modernizează o stradă (lucru foarte bun de altfel, şi aşteptat de localnici), doar că proiectanţii au pus trotuarele chiar lângă drum, exact pe amplasamentul stâlpilor, cu toate că era suficient spaţiu ca trotuarul să fie lângă gardurile oamenilor, cum e în alte zone.

Cazul, postat de deputatul Andreea Paul pe contul ei de Facebook, a fost distribuit de zeci de ori, şi s-a transformat într-unul politic, în plină campanie electorală. Astfel, au apărut zeci de comentarii, unii împotriva actualului primar PSD, alţii împotriva candidatului PNL la Primăria Negreşti Oaş.

Redăm în continuare câteva comentarii amuzante sau foarte grave postate pe pagina deputatului de Oaş:

– Cum să faci aşa ceva!? Probabil alţi pot trece prin stâlpii cu puterea minți,iar noi nu ne dăm seama!

– draga Andreea…pe langa stalpii fara cap…adesea am trecut ..Bine ca nu i au pus in mijlocul strazii !!

– Si ce solutie are domnul inginer la aceasta problema ?! Sa mute stâlpii in mijlocul străzii sau in curțile oamenilor? Sau sa se facă in zig-zag trotuarele si drumul ??? Eventual putem îngusta drumul, ce are ?! De ce nu veniți si cu soluția problemei daca va credeți mai buni ?! Este ușor sa stați pe Facebook toată ziua si sa criticati munca altora! Normal ca atunci cand nu s-a făcut nimic in acest oraș nu aveați ce critica si este normal cand lucrezi sa mai existe si anumite minusuri.

– Limitatoare de viteza ptr biciciclisti si betivi..

– S a mutat Dorel de la Caracal la Negresti?

– In țară au tăiat mii sau poate milioane de copaci de pe marginile strazilor pt ca erau pericol de accidente. Stâlpii de acolo n-ar fi? Sunt de mămăligă? Ce face poliția?

– Trotuarul se intalneste cu un separator de înaltă tensiune ( pe al doilea stâlp).Periculos!

– Nu conteaza ca.ti bati joc de banii contribuabililor, important e sa faci ceva inainte de alegeri poate fraieresti o buna parte din alegatori !

– Din imagini se vede că există suficient spațiu între stâlpi și curțile oamenilor pentru a construi un trotuar. Un “constrction manager” nu vede asta?