PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

O ultimă seară magnifică de Zilele Orașului Satu Mare. Carla’s Dream şi Iris au adus publicul în delir (FOTO)

Ultima seară a Zilelor Orașului Satu Mare i-a adus pe scenă pe mult așteptații și îndrăgiții artiști de la Iris, Carla’s Dream, Kerozin dar și pe Feli Donose.

Piața 25 Octombrie a fost neîncăpătoare și în ultima zi a manifestărilor de sărbătoare a orașului, mii de sătmăreni fiind prezenți pentru a-i asculta pe cei care nu au fost niciodată în Satu Mare, Carla’s Dream, Kerozin, Feli Donose dar și pe cei care s-au reunit și revenit în orașul nostru, Iris.

Cristi Minculescu și  Iris ”sunt din nou împreună” la Satu Mare și în această ultimă seară au încântat publicul sătmărean cu melodiile Baby, Floare de Iris, Demagogi, Luna Plină și alte melodii din repertoriul trupei care o vechime de peste 30 de ani în România.

Miile de spectatori sătmăreni i-au așteptat cu nerăbdare și pe cei de la Carla’s Dream, formația din Moldova care are un succes imens în România. În așteptarea trupei, fanii – unii mascați – au început să cânte ultimul hit, Eroina, pentru ca apoi membrii Carla’s Dream să urce pe scenă în ovațiile sătmărenilor. Membrii trupei au apărut mascați, marcă autentică a lor, iar muzica moldovenilor cu stiluri diferite, cu texte despre realitățile vieții cotidiene și cu argou personalizat au adus publicul în delir. Sub pielea mea, POHUI, Lumea ta, Eroina, Cum ne noi au fost hituri cântate împreună cu fanii sătmăreni, piese muzicale care au creat isterie în muzica românească. Într-un cuvânt, a fost din nou o seară magnifică pentru Satu Mare.