PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Petric îl acuză pe Ştef că se laudă cu modernizările de drumuri, deşi nu ar avea niciun merit

Preşedintele PSD Satu Mare, Octavian Petric, candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, l-a acuzat astăzi, într-o conferinţă de presă, pe actual preşedinte Adrian Ştef (ALDE), că îşi arogă unele merite cu privire la asfaltările drumurilor care încep în judeţ prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, deşi  meritul ar fi al PSD-ului.

“Domnul Ştef abia după doi ani a reuşit să finalizeze anumite licitaţii şi azi să iasă în presă, să spună, să îşi aroge aceste investiţii… Nu are o contribuţie atât încât să poată să iasă în faţă la aceste proiecte. Proiectele sunt demarate de guvernul Ponta şi au fost susţinute de echipa PSD”, a declarat Petric.

Parlamentarul a mai spus că la unele predări de amplasament liderul UDMR, Pataki Caba, a participat întrucât a fost invitat de primari, dar Adrian Ştef s-a dus neinvitat.

“Dl Pataki a fost invitat de primari, dl. Ştef s-a dus singur, cu managerul, care îşi arogă meritele. Este un lucru deranjant să îţi arogi nişte investiţii şi merite pe care tu practic nu ai participat la ele, doar acum în campanie electorală ai reuşit să finalizezi  o parte din licitaţii, să mergi să tai panglici, să dai ordine de începere la anumite lucrări. Nu mi se pare corect şi onest”, a mai spus Petric.