PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Trupe șoc de Zilele Orașului. Cine vine la Satu Mare

Ediția a XX-a a Zilelor Orașului Satu Mare, ce se va desfășura în ultimul week-end al lunii, 27-29 mai, se dorește a fi una dintre cele mai reușite de până acum. Acesta este și motivul pentru care organizatorii, Primăria și Consiliul, au invitat la Satu Mare interpreți și trupe de mare calibru.

Astfel, în afară de cei care deja și-au anunțat prezența pe Facebook, adică Direcția 5 și Iris, de sărbătoarea orașului Satu Mare vor mai concerta, printre alții, Chris Norman, Carla’s Dreams și Lidia Buble.  Nu vor lipsi nici spectacolele cu laser, sau focurile de artificii.

Potrivit unor surse din cadrul Primăriei, bugetul alocat pentru această ediție a Zilelor Orașului este aproximativ egal cu cel al anilor precedenți, doar că au existat agenți economici sătmăreni care au sponsorizat aducerea la Satu Mare a unor interpreți și trupe de renume.

Primarul Dorel Coica va destăinui mai mult despre surprizele pregătite pentru această sărbătoare într-o conferință de presă ce va fi organizată zilele următoare.