PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Un alt accident pe șoseaua morții. O femeie a depășit pe pod, un tânăr a ajuns la spital (FOTO&VIDEO)

La numai o zi după accidentul în care un motociclist și-a pierdut viața și un șofer a fost grav rănit, pe șoseaua morții din județul Satu Mare a avut loc azi dimineață un nou accident de circulație.

Evenimentul rutier s-a petrecut astăzi (30 mai) în jurul orei 9.30, între Doba și Moftin, în apropiere de localul Vraja Crasnei, unde două mașini s-au tamponat. 

Potrivit celor afirmate de purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Răducu Silaghi, o femeie de 38 de ani, din Decebal, care se afla la volanul unui autoturism, venind dinspre Carei spre Satu Mare, a încercat o manevră de depășire pe podul peste râul Crasna, pe linie continuă, moment în care s-a ciocnit violent cu un alt autoturism condus regulamentar de un tânăr de 24 de ani din Valea lui Mihai, 

În urma acestui accident, tânărul șofer a fost rănit, fiind transportat cu o ambulanță SMURD la Spitalul Județean Satu Mare pentru investigații medicale. 

Șoferița netentă a fost testată cu alcooltest-ul, rezultatul fiind negativ. Cu toate acestea, acesteia i-a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar permisul i-a fost suspendat pentru depășire pe pod și încălcarea liniei continue, urmat de producerea unui accident. 

Din cauza acestui eveniment rutier, circulația în zonă a fost oprit până ce polițiștii au finalizat cercetările la fața locului. În aceste condiții, pe ambele sensuri de mers s-au fosrmat cozi care s-au întins pe mai mulți kilometri.