PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Accident mortal la Satu Mare. Un tânăr de 16 ani și-a pierdut viața. Șoferul, un tânăr de 18 ani

Un groaznic accident de circulație s-a produs azi noapte în municipiul satu Mare, în zona Colegiului Economic, în urma căruia un adolescent de 16 ani și-a pierdut viața, scrie Vocea Transilvaniei.

Victima s-a angajat în traversarea bulevardului Henri Coandă prin loc nepermis şi a fost lovit de un autoturism condus de un tânăr de 18 ani.

”Accidentul a avut loc cu puţin timp după miezul nopţii. Pe Bulevardul Henri Coandă din municipiul Satu Mare, un şofer în vârstă de 18 ani a accidentat mortal un tânăr de 16 ani, care a traversat strada fără ca să se asigure”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Răducu Silaghi.

Practic, tânărul de 16 ani a țâșnit pur și simplu în fața mașinii, iar șoferul de 18 ani nu a reușit să-l evite și l-a lovit grav. Adolescentul a murit pe loc, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de cadrele medicale sosite de urgență la fața locului.

Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului.

Se pare că tânărul șofer și-a luat permisul exact în ziua în care a avut loc accidentul, adică ieri.