PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Adevărate bombe circulă pe șoselele județului. Ce au găsit în trafic polițiștii și specialiștii RAR

Pe șosele județului Satu Mare circulă, și nu puține, adevărate bombe, ce reprezintă un adevărat pericol atât pentru inconștienții care le conduc cât și pentru ceilalți participanți la trafic. Polițiștii și specialiștii RAR fac frecvent razii pentru a le depista.

 Astfel, în data de 13 mai, poliţiştii rutieri au acţionat pe principalele artere de circulaţie pentru prevenirea accidentelor rutiere şi pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă regulile de circulaţie pe drumurile publice.  În acțiuni au fost angrenați și specialiști din cadrul R.A.R.

Pentru neregulile depistate în trafic, poliţiştii au aplicat 146 sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor se ridică la suma de 19 460  lei.

Ca măsură complementară poliţiştii au reţinut, în vederea suspendării dreptului de a conduce, patru permise de conducere din care unul pentru defecțiuni grave la sistemul de direcție.

În același context al acțiunilor preventive, au fost retrase șase certificate de înmatriculare, pentru abateri ca depășiri ale nivelului maxim de noxe admis, lipsa Inspecției Tehnice Periodice sau a poliței de asigurare obligatorie.