PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Adolescentul ucis în accidentul de la Economic, condus pe ultimul drum (FOTO)

Adolescentul Ionuț Ristea, care a fost ucis într-un accident rutier petrecut în noaptea de 23 spre 24 iunie, în faţa Colegiului Economic, a fost condus astăzi pe ultimul drum. Zeci de persoane au participat la înmormântarea care a avut loc la Cimitirul Ortodox de pe strada Rodnei. Mulţi dintre ei au fost colegii de clasă ai tânărului de 16 ani, de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu. Ei au purtat tricouri negre cu inscripţia ”We all love you!”, semn că era iubit în clasă.

Colegii au depus flori și lumânări și în fața Colegiului Economic, unde tânărul a fost ucis. Aici este și fotografia sa, cu un mesaj pentru tânărul care nu se va mai afla printre ei.

Ionuț Ristea, de 16 ani, a fost accidentat mortal de un autoturism condus de un alt tânăr, de 18 ani, de la Colegiul Ioan Slavici. El a promovat examenul auto dar nu avea încă permisul de conducere eliberat, motiv pentru care a şi fost reţinut 24 de ore. După o noapte în arestul Poliţiei, el a fost eliberat sub control judiciar. Unii apropiaţi susţin că tânărul şofer avea viteză foarte mare. Poliția a anunțat oficial că Ionuț Ristea a trecut strada prin loc nepermis.

Cuvintele nu pot descrie durerea prin care trece familia și toți cei care l-au iubit. 

Dumnezeu să-l ierte!