PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Andreea Paul despre scorul PNL pe municipiul Satu Mare: Dezamăgitor! Se anunţă schimbări (VIDEO)

Deputatul Andreea Paul s-a declarat dezamăgită de scorul obţinut de PNL pe municipiul Satu Mare, avându-l pe Adrian Cozma candidat la primărie, afirmând că trebuie luate unele măsuri, însă deocamdată nu a vrut să dea mai multe detalii, problema urmând să fie discutată întâi în interiorul partidului.

Ea a explicat că PNL a reuşit să bată PSD la nivelul Oaşului, însă liberalii nu au reuşit să facă acest lucru la nivelul întregului judeţ.

“Sunt foarte mulţumită că în colegiu pe care îl reprezint în Parlamentul României, Ţara Oaşului, PNL a reuşit să marcheze un scor de 38 de procente, mai mare decât cel al PSD-ului, de 33%. Tot aici am reuşit să câştigăm 8 primării din 13 localităţi. La nivelul judeţului Satu Mare, am făcut un pas înainte. Avem 17 primari, ceea ce este un pas înainte, dar cred că mai este foarte mult loc de îmbunătăţire. Din păcate, în continuare la nivelul judeţului PSD a depăşit la vot PNL. Am un plan tactic, am o strategie şi o viziune pentru alegerile din toamnă şi sper că împreună cu întreaga echipă a PNL Satu Mare să reuşim să întoarcem această enclavă roşie spre dreapta”, a declarat Andreea Paul.

Întrebată cum i se pare rezultatul obţinut de PNL la nivelul municipiului Satu Mare, Andreea Paul a spus: “Dezamăgitor”.

“Este de acţionat, dar daţi-mi voie să fac aceste propuneri mai întâi în Birul Politic Judeţean şi apoi le anunţ şi public. Prima dată vreau să le discut şi cu echipa mea, am făcut-o deja parţial, dar trebui şi oficializată, şi apoi vă anunţăm cu privire la deciziile pe care le-am luat”, a adăugat Andreea Paul.

Ea a explicat că și așteptările sătmărenilor din partea vicepreședinților Consiliului Județean și viceprimarilor sunt foarte mari.

“Le voi fi alături pentru că trebuie marcate rezultate clare, vizibile pentru sătmăreni într-un termen foarte scurt, până la alegerile din toamnă, ca să se vadă într-adevăr schimbarea în bine”, a punctat parlamentarul.