PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Meciul România-Franţa, transmis live pe un ecran gigant în Centrul Nou. Cum va fi vremea

Cei care și-au propus să vizioneze meciul de deschidere a Campionatului European de Fotbal, primul meci din istoria României, pe marele ecran amplasat în Centrul Nou al municipiului Satu Mare, trebuie să-și aducă haine groase și eventuale pelerine sau umbrele.

Din câte se pare, prognoza meteo nu pare a fi foarte favorabilă vizionării meciului, în perioada difuzării primei competiții de fotbal din EURO 2016. Astfel, între orele 21:00-22:00 se anunță fulgere și tunete, probabilitatea de ploaie fiind de 51%. În schimb, după ora 22:00, ora începerii meciului, cerul va fi acoperit de nori iar probabilitatea de ploaie e între 47-33%.

Așadar, poate nu va ploua în intervalul de timp în care se va difuza primul meci de deschidere al României din EURO 2016, dar e bine să vă echipați corespunzător pentru o temperatură de 16°C.

Partida România-Franţa, de pe Stade de France din Paris, va începe la ora 22.00 și se va transmite pe un ecran de 25 m², full HD. Pe toată perioada Campionatului  se vor putea viziona toate meciurile de fotbal. Organizatorii au pregătit 500 de locuri în șezut pe băncuțe, în plus fiind încă 300 de locuri pe treptele din P-ța 25 Octombrie.