PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Panică aseară la Satu Mare. Autoritățile puse pe jar, probabil, de un boschetar (FOTO)

Locuitorii cartierului Micro 17 au trăit aseară clipe de panică după ce cineva a sunat la 112 alertând autoritățile că în stația de autobuz de pe strada Independenței, din imediata apropiere a Pieței, există un geamantan suspect abandonat. În jurul orei 22.30 zona a fost blocatăde intervenția geniștilor de la SRI, polițiștilor, pompierilor și jandarmilor, fiind declanșată alarmă de gradul ”0”

În stația indicată, lângă o băncuță, exista un geamantan mare de voiaj, de culoare verde, astfel că autoritățile au acționat potrivit protocoalelor pentru că nimeni nu știa ce conține geamantanul respectiv.

După circa o oră, geniștii au constatat că geamantanul este gol, astfel că acțiunea s-a încheiat.

A fost declanșată o anchetă pentru a fi descoperit cel care a lăsat geanta acolo și de ce a făcut acest lucru.

Copiii din cartier au povestit aseară că au văzut un boschetar care ar fi luat geamantanul de la o ghenă de gunoi. Ulterior, se pare că acesta a abandonat acest geamantan în stația de autobuz, lucru ce a stârnit panica de aseară din cartierul Micro 17.

În urmă cu mai mulți ani, podul Decebal a fost închis tot de un pachet suspect care s-a dovedit, în cele din urmă, că a fost lăsat acolo tot de un om al străzii.