PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Raul Băbțan ripostează: ”Consider că sunt președintele TSD Satu Mare”

Fostul președinte al Tinerilor Social Democrați (TSD) Satu Mare a postat pe Facebook un drept la replică față de somația dată de actuala conducere a Organizației prin care i se cere să nu se mai eticheteze drept un reprezentant al PSD. Tot în cadrul postării, Băbțan spune că somația respectivă este un gest de manipulare al unor indivizi din PSD și că se consideră, în continuare, președintele TSD Satu Mare.

Redăm în continuare integral dreptul la replică postat de Raul Băbțan.

 ”Drept la replică

Gestul de manipulare al tovarășului deputat Petric, prin servanții de serviciu Gheorghiță și coordonatorul șef Aurel, nu reprezintă vocea tinerilor social-democraţi, ci doar o manipulare prin care acest președinte interimar incearcă să țină cu dinții de această funcție.

Acești indivizi care și-au bătut joc de colegii mei tineri, prin dizolvarea Organizației Județene de Tineret printr-un vot nestatutar și nelegal, procedură fără acoperire în regulamentul de organizare și funcționare al TSD, numind un funcționar public în funcția de coordonator al TSD!

Tot acești indivizi frustrați nu au avut girul colegilor mei tineri prin care au exprimat o părere strict în numele lor personal.

Este inadmisibil ca gestul lor de a scrie câteva cuvinte într-un comunicat de presă, să fie interpretat ca “vocea tinerilor” din PSD Satu Mare, din timp ce în ultimele 3 săptămâni, tinerii nu au fost convocați la o ședință în care să se dezbată trimiterea unui asemenea comunicat către presă.

Demersul lor a fost unul strict subiectiv. Un demers de manipulare și disperare, dar nicidecum al echipei de coordonare a TSD, structură care nu l-a mandatat pentru un asemenea mesaj public.

Sintagma sau grupul de cuvinte “echipa de coordonare”, nu este prevăzută sau stipulatã în regulamentul de organizare și funcționare al TSD.

PS: Având în vedere că nu am primit nici o hotărâre scrisă cu privire la demiterea, dizolvarea sau excluderea mea din PSD, consider că sunt președintele TSD Satu Mare. ( A se vedea cazul Sturzu, care a fost demis doar prin votul tinerilor de la Congresul Național al TSD, și nu de președintele PSD).”