PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Somaţie publică pentru Raul Băbţan. I se cere să nu se mai eticheteze reprezentant PSD

Echipa de coordonare a Tineretului Social Democrat  Satu Mare formulează prezenta poziție cu privire la acțiunile intreprinse de fostul președinte a organizatiei de tineret.

În primul rand tinerii din Partidul Social Democrat se dezic de toate acțiunile, declarațiile publice sau pozițiile adoptate de fostul președinte Raul Băbțan.
 Din cauza comportamentului necorespunzator si a abaterilor disciplinare intreprinse de catre Babtan Raul,  Biroul Permanent Judetean al PSD Satu Mare ,în ședința din data de 07.04.2016, a adoptat hotararea de dizolvare a Biroului Permanent Judetean al TSD Satu Mare,  în aceeasi zi in  cadrul ședinței Comitetului Executiv Județean  hotararea a fost adoptata in unanimitate.
Ca urmare a acestei acțiuni, conducerea interimară este asigurata de o echipa de coordonare  susținuta și votata in unanimitate  de catre Comitetul Executiv Judetean al PSD Satu Mare și aprobată în ședința TSD.
Este sub demnitatea oricarui membru TSD sa jigneasca în public, să facă afirmații denigratoare atat conducerii județene cât si colegilor de partid.
O astfel de optică si punctele de vedere personale deviante nu reprezinta caracterul și crezul nostru social democrat.
Îl somăm public pe Băbțan Raul, sa nu se mai eticheteze ca reprezentant al nostru, să nu-și prezinte punctele de vedere personale în numele nostru, deoarece acesta nu mai are nici o funcție de conducere  în partid.
 TSD Satu Mare a militat întotdeauna pentru dialog si unitate, a susținut inițiativele politice atat la nivel de municipiu cât si județ, s-a implicat în campania electorală, în proiectele politice importante pentru județul Satu Mare si niciodata în istoria acestui partid nu și-a denigrat colegii în mod public pe rețelele de socializare sau în presă.
În concluzie singura sursa oficială prin care sunt transmise mesaje si puncte de vedere a TSD Satu Mare, este biroul de presă al organizației.

Sursa: Biroul de presa al TSD Satu Mare