PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Tânărul care l-a ucis pe adolescentul de 16 ani nu avea permis. A fost reținut de polițiști

Tânărul de 18 ani care l-a ucis azi noapte pe un adolescent de 16 ani în apropiere de Colegiul Economic din Satu Mare în cadrul unui tragic accident de circulație nu avea permis. Acesta declarase, inițial, că a luat permisul chiar cu o zi înainte de producerea tragicului eveniment, dar ulterior s-a dovedit că mințise.

”Ca urmare a stabilirii de către polițiștii rutieri, sub coordonarea Parchetului de pe langă Judecătoria Satu Mare, a complexului de împrejurări în care s-a produs evenimentul rutier din noaptea de 23/24 iunie, față de conducătorul auto implicat în accident, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.
În acest context, în cursul zilei de maine, tanărul cercetat sub aspectul săvarșirii infracțiunilor de conducere fără permis și ucidere din culpă, va fi prezentat Parchetului de pe langă Judecătoria Satu Mare, cu propunere de luare a unor măsuri preventive”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Satu Mare.

Un groaznic accident de circulație s-a produs azi noapte în municipiul Satu Mare, în zona Colegiului Economic, în urma căruia un adolescent de 16 ani și-a pierdut viața. Victima s-a angajat în traversarea bulevardului Henri Coandă prin loc nepermis şi a fost lovit de un autoturism condus de un tânăr de 18 ani.

Adolescentul ucis în urma tragicului eveniment rutier era Ionuț Ristea, elev în clasa a X-a la Colegiul Național Mihai Eminescu.