PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Accesul interzis. Primăria interzice urcarea din Micro 16 pe podul Golescu (FOTO)

Rampa de urcare pe podul Golescu din cartierul Micro 16 a fost închisă. Chiar înainte de urcarea pe pod, la începutul rampei, a fost instalat indicatorul ”Accesul Interzis”, iar la intersecția dintre rampă și strada care vin din cartier spre aceasta a fost montat indicatorul ”Interzis la stânga”.

Mai mult decât atât, în zonă este și o patrulă a Poliției Locale Satu Mare care-i îndrumă pe cetățeni să nu urce spre pod. În schimb, coborârea de pe pod pe această rampă este permisă.

În situația în care această rampă a fost închisă circulație irutiere, celor din cartierul Micro 16 le mai rămân doar două variante de a ieși din cartier. Este vorba despre strada Mușețelului și strada Brândușei.

Decizia de a închide circulația rutieră pe rampa de urcare pe podul Golescu dinspre cartierul Micro 16 face parte dintr-un pan mai amplu al conducerii Primăriei Satu Mare de a fluidiza circulația pe acest pod în perioada în care Podul Decebal se află în reparații capitale.

Comisia de Circulație a Primăriei municipiului Satu Mare a decis, în ultima ședință, să instituie trei benzi de circulație pe Podul Golescu între orele 11.00 și 17.00, înspre intersecția Crinul. Vor fi amplasate zilnic balize, urmând să fie stabilit la fața locului de unde vor începe cele trei benzi.

Comisia a mai stabilit că începând de sâmbătă să fie restricționată urcarea pe pod dinspre Micro 16. Adică este interzisă urcarea pe pod pentru cei care vin din cartier. De asemenea, este interzisă întoarcerea în intersecţia de la Crinul.