PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Ciprian Bretan: ”Nu voi fi doar un yesman la Olimpia”. Ce obiective și-a propus

Proaspăt desemnat în Consiliul Director al FC Olimpia Satu Mare, reprezentantul suporterilor, Ciprian Bretan, a elaborat un set de obiective pe care le va propune și va încerca să le pună în practică.

”Nu voi fi doar un yesman la Olimpia. Am elaborat un set de propuneri pe termen scurt și dacă nu vor fi puse în aplicare și dacă am să văd că direcția în care se îndreaptă clubul este una greșită, îmi voi da demisia”, a declarat pentru ProtalSM, Ciprian Bretan.

Care sunt obiectivele propuse de reprezentantul suporterilor Olimpiei?

”Principalele obiective pe termen scurt pe care le voi propune si voi incerca sa le pun in practica in calitate de membru CA:
a. Sarbatorirea in cursul anului curent (cel mai tarziu de Craciun) a implinirii a 95 de ani de fotbal in Satu Mare
b. Organizarea unui amical cu o echipa de top cu intrarea exclusiv pe baza de abonament pentru refidelizarea spectatorilor. Tombola pentru acestia .
c. Infiintarea unui SRL pentru a putea desfasura activitati care nu intra in domeniul asociatiei sportive.
d. Infiintarea la stadion si online a unui magazin de prezentare cu materiale promotionale specifice echipelor de fotbal.
e. Imbunatatirea conditiilor de la stadion: sursa de apa potabila, amenajarea unor toalete decente, comercializarea de produse alimentare si bauturi racoritoare la un pret decent.
f. Amplasarea de turnicheti simpli cu cititor de cod de bare (in genul celor de la metroul bucurestean) si deschiderea mai multor intrari/iesiri.
g. Discutii cu institutiile competente pentru relaxarea conditiilor de intrare in stadion.
h. Negocierea cu transurban a gratuitatii transportului in comun cu o ora inaintea si o ora dupa terminarea meciului pentru liniile de autobuz care ajung in apropierea stadionului.
i. Infiintarea intr-un sector separat a Tribunei copiilor unde parintii insotiti de copii sa aiba acces gratuit. Organizarea in acest sector de activitati specifice copiilor cu ajutorul unor animatori.
j. Declararea site-ului www.fcolimpia.ro site oficial al clubului.
k. Incercarea obtinerii numelui FC Olimpia Satu Mare (fara nicio alta componenta)
l. Publicarea lunara, online, a unui raport detaliat de venituri si cheltuieli, a actiunilor si a strategiilor din club, pentru o transparenta totala in ceea ce priveste activitatea clubului.
m. Organizarea si publicarea imediata a rezultatelor unui audit (de preferat din exterior) care sa arate situatia reala a clubului in acest moment.”