PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Dorel Coica vrea președinția PSD Satu Mare. Când va fi luată decizia

Președintele Organizației Municipale Satu Mare a PSD, fostul primar Dorel Coica, a precizat astăzi că își dorește să candideze pentru funcția de președinte județean a social democraților sătmăreni. Desemnarea noului președinte a PSD Satu Mare se va face prin vot la Conferința de Alegeri ce va avea loc în data de 14 iulie.

Dacă Dorel Coica va participa sau nu la aceste alegeri va fi stabilit astăzi, în cadrul ședinței Organizației Municipale.

”Noi avem după-amiază o ședință la ora 18.00 cu Organizația Municipală și în funcție de decizia membrilor acesteia vom merge mai departe. Am intenția de a candida la președinția PSD Satu Mare, dar totul depinde de decizia Organizației Municipale. Și eu am fost convocat. Și dacă se decide că mergem și noi, cei de la municipiu, cu un candidat, atunci mergem fără nicio problemă. Dacă se decide așa, atunci candidatul voi fi eu. Astăzi vom lua decizia. Organizația Municipală își va alege un candidat, adică mă vor alege pe mine. Pe cine vor alege membri de partid, acela va fi președintele”, a precizat Dorel Coica.

În afară de Dorel Coica, surse din cadrul PSD spun că își mai doresc să participe la aceste alegeri președintele PSD Negrești-Oaș, primarul Aurelia Fedorca, dar și Ciprian Ardelean.