PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Sătmăreanca Natalia Oneț, fără sutien la mare. Imagini incendiare

Sătmăreanca Natalia Oneţ le-a făcut ziua mai fierbinte celor care îi urmăresc profilul de pe reţeaua de socializare. Focoasa brunetă s-a fotografiat la malul mării fără sutien. Miss România 2015 a fost protagonista unei şedinţe foto incendiară pe plajă cu sânii la vedere, scrie Click.ro

Una dintre cele mai frumoase femei din lume, care a reprezentat România la Miss World 2015, Natalia Oneţ a oferit o savuroasă imagine, renunţând parţial la haine. Fosta concurentă la concursul frumuseţilor internaţionale s-a fotografiat fără sutien, la o sesiune foto de excepţie în ton cu anotimpul estival. 

Natalia Oneţ ne-a făcut mândrii anul trecut că suntem sătmăreni şi continuă să ne surprindă. Tânăra de 26 de ani a fost reprezentanta României la Miss World 2015, concurs de frumuseţe care la final a clasat-o pe locul 17 între cele mai frumoase femei ale lumii. 

Bruneta are şi cu ce se lăuda. Ea are o înălțime de 1,76 metri și dimensiuni ideale 89-60-90. Este născută la Satu Mare, dar locuiește în București de mai mulți ani. Miss România 2015 vorbește patru limbi străine: engleza, franceza, italiana și spaniola.