PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Sătmărenii pot ajunge la mare în doar 4 ore. Cum este posibil

Dacă negocierile decurg bine și se ajunge la un acord, sătmărenii vor avea posibilitatea de a ajunge la mare în doar 4 ore. Unul dintre cei mai importanţi jucători din turismul românesc, Phoenicia Hotels, se pregăteşte să dea o adevărată lovitură pe piaţă. Grupul Phoenicia se află în discuţii cu operatorul aerian TAROM pentru un zbor mult aşteptat: Cluj-Constanţa.

Preşedintele grupului, Mohammad Murad, negociază cu TAROM introducerea unei curse sezoniere care să lege Clujul de Constanţa şi care va aduce Transilvania la doar o oră de litoralul Mării Negre.

În aceste condiții, sătmărenii vor avea posibilitatea să ajungă pe litoralul românesc în doar 4 ore, dacă punem la socoteală și drumul de la Satu Mare la Cluj, în condițiile în care cu autoturismul este nevoe de 11 ore până la mare, iar cu trenul aproape 21 de ore.

Surse din piaţă au declarat pentru ZIUA de CLUJ că negocierile dintre Grupul Phoenicia şi TAROM sunt extrem de avansate. Zborul Cluj-Bucureşti nu este doar foarte comod (durează 75 de minute), dar va avea şi un preţ foarte competitiv. Un bilet dus-întors va costa doar 130 de euro.

Plecările din Cluj spre Constanţa vor fi programate, cel mai probabil, în fiecare joi seara, la ora 23:00, cu aterizare pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu la ora 00:15. Zborul retur este programat duminică seara, la ora 00:15, din Constanţa, cu sosirea la Cluj la ora 01:30.

Sursa: http://ziuadecj.realitatea.net/