Ultima actualizare: azi, 21:14
DRM
Totul despre sex

Sexul dureros 2

femeiePrimul drum trebuie facut la ginecolog sau la medicul de familie. Daca vina o poarta o infectie cronica sau o ITU,  antibioticele o pot vindeca. Vaginul ti se strange in momentul-cheie? Poate ca relatia iti produce anxietate. N-ai inceredere in partener? Ti-e  frica de sarcina ori BTS? Sau poate ca pur si simplu nu ai chef, iar vaginul iti spune asta in stilul lui. Daca toate motivele medicale sunt excluse, iar problema e grava, adreseaza-te, repet, unui terapeut. Aceasta se va concentra pe doua chestiuni: ce simti fata de sex in general si ce tehnica are partenerul. Intre timp, asigura-te ca ti se ofera mai mult preludiu, ceea ce va conduce la o mai buna umezire, adauga lubrifiant, departeaza larg picioarele si indoaie genunchii pentru a facilita penetrarea, impinge-te inainte cand el intra pentru ca muschii vaginului sa se relaxeze. Daca ai vaginism, incearca exercitiile urmatoare. Fa-le cateva saptamani zilnic si evita contactul sexual pana cand esti gata. 1. Incepe prin a face o baie sau a sta intinsa, in liniste, un timp. Priveste-ti organul genital cu o oglinda. Atinge intrarea in vagin cu deget lubrifiat, apoi incearca sa-l introduci cand te simti relaxata, impinge-te un pic inainte. 2. Lasa degetul acolo cateva minute, apoi misca-l nitel mai adanc. Daca incepi sa te strangi, opreste-te, apoi strange deliberat muschii in jurul degetului pana numeri la trei, dupa care  da drumul. Repeta pana simti ca poti controla miscarea –  propune-ti cel putin 20 de contractii. Se numesc exercitii Kegel. Exerseaza pana cand poti sa introduci tot degetul fara sa ai spasme. 3. Incearca acelasi lucru cu doua degete, folosind cat mai multa lubrifiere. Apoi…..
4. Repeta exercitiul cu prietenul tau. Tu dai tonul. Cand te simti pregatita incercati pozitia cu tine deasupra. Pune-l sa stea nemiscat, coboara-te si lasa-l sa te penetreze atunci cand esti gata. Strange si relaxeaza muschii vaginali in mod deliberat in timpul penetrarii.

Vă urăm o săptămână fără crize. Orice asemănare cu realitatea poate fi adevărată!
Reclamaţii ulterioare nu se primesc!
Dr. Sorin Nichita
[email protected]

Un comentariu

  1. Mihai Răspunde

    Sorin Nichita este un medicpe care nici macar dusmanilor nu l.as recomanda. A tratato pe bunica de Parkinson vreo 4 ani. Am mers cu dansa la alt medic dupa acei 4 ani in care a bagat medicamente in ea cu nemiluita. Surpriza a fost: Bunica nu a avut niciodata parkinson!!!! Halal medic Nichita din Satu Mare!!!!Sa iti fie rusine!!!!

    PS: trimite pe toata lumea la Hiperdia pentru analize scumpe desi nu ar fi nevoie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Totul despre sex
Sexul dureros

Dar daca te doare de fiecare data si ca sa faci fata bei Martini dupa Martini inseamna ca ceva nu...

Închide